Beeld en Geluid

Elke zondag wordt de dienst rechtstreeks live uitgezonden in beeld en geluid via Kerkdienstgemist.nl. Ook kunt u op een later tijdstip de kerkdienst opname terugzien of downloaden.
De dienst kan bekeken worden op ipad, laptop, computer of televisie. Via de link: www.kerkdienstgemist.nl komt u op de pagina van KerkTV. Door nu “Hoogezand” in te tikken komt u bij de diensten van onze gemeente.

Om de dienst op de televisie te kunnen volgen is Chromecast nodig, zodat u de dienst kan streamen van uw mobiele telefoon naar de televisie. Ook kunt u met  een HDMI kabel verbinding maken tussen uw laptop of computer en de TV om het beeld en geluid op de TV zichtbaar te maken.

Kunt u hulp gebruiken? Neem gerust contact op ✉ scriba@pknhoogezandsappemeer.nl

Beamerteam

Een groep gemeenteleden verzorgt voor elke dienst een Powerpointpresentatie met (het deurschrift en) de liturgie.
De aanwezige gemeenteleden kunnen op grote schermen de teksten meelezen en meezingen. Samen met het team van KerkTV wordt een eenheid gevormd voor een goede livestream van de dienst.

Voor rouw- en trouwdiensten kan ook zo’n presentatie verzorgd worden.

👥 Joelle Vegter, Leo Spackman.

CD-opname

Van iedere zondagse dienst kan een CD gebrand worden, ten behoeve van gemeenteleden, die door bepaalde omstandigheden – eventueel tijdelijk – niet in staat zijn om in de kerk te komen en geen computer gebruiken. De cd’s kunnen zo nodig bezorgd worden.
👥 Dieter Mulder.