Samen eten

Samen Aan Tafel

Vanaf september tot aan mei zet de Samen Aan Tafel kookgroep een passende en voedzame maaltijd op tafel. Aanschuiven kan eens in de zes weken, op vrijdag, vanaf half zes in de Vonkzaal. Iedereen is welkom, maar de capaciteit is beperkt tot ongeveer vijftig personen. Data en informatie worden gecommuniceerd via het Deurschrift en het Kerkvenster.

Opgeven kan via
👥 Jenny Brands, Bertha Naaijer of Janny Pietersen
✉︎ satkookgroep@pknhoogezandsappemeer.nl

Kerstfeest Damkerk

Op een middag rond Kerst vindt er in de Damkerk een kerstfeest plaats. Er is een inhoudelijk deel, er wordt gezongen, en er wordt veel onderling contact gemaakt. Om de fysieke mens niet te vergeten, wordt de middag afgesloten met een uitgebreide broodmaaltijd.

Iedereen is welkom om zich aan te melden voor deze kersttraditie die al meer dan 45 jaar teruggaat. Informatie over de bijeenkomst wordt te zijner tijd via het Kerkvenster verspreid.

👥 Wilma Horlings
✉︎ hwhorlings@ziggo.nl

 

Contactmiddag 70-plussers

Jaarlijks wordt voor de mensen van zeventig jaar en ouder een gezellige middag georganiseerd. Deze middag wordt afgesloten met een heerlijke broodmaaltijd. De datum wordt vermeld in het Deurschrift en het Kerkvenster.

👥 Trijnie Laning en Ina Kooi